Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Èlia Llach inaugura ‘Escrit en l’aigua’ a la Virreina Centre de la Imatge

El dimarts 28 de juny, a les 10 h, l’artista Èlia Llach presentarà en roda de premsa l’exposició Escrit en l’aigua, a La Virreina Centre de la Imatge (Rambla, 99), amb el comissari de la mostra, Frederic Montornés, i el director de La Virreina Centre de la Imatge, Valentín Roma.

Plantejada específicament per a la Sala Miserachs, l’exhibició està formada per més de 700 dibuixos distribuïts en dues estances diferents, com un llibre obert que relata un viatge sense sortir d’una habitació. Es tracta d’una mena d’escenografia vital pensada per entrar-hi, però també per acollir la força d’un pensament rere la forma d’un gest.

ATENCIÓ MITJANS:

Els mitjans interessats en assistir-hi han de confirmar assistència posant-se en contacte amb Laia Carbonell: 677441414 – 933161156 – lcarbonellf@bcn.cat

Més informació al següent enllaç.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.