Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Aquest estiu arriba la vuitena edició del Pantalla Barcelona

El cinema a la fresca torna a les pantalles dels centres cívics del 28 de juny al 26 de juliol de 2022 en una primera edició amb el 100% de l’aforament després de la pandèmia

Es podrà gaudir de 41 projeccions de 6 pel·lícules: Libertad, Sis dies corrents, Mediterráneo, Chavalas, Josep i El agente topo

L’Institut de Cultura de Barcelona vol acostar el cinema a la ciutadania amb una nova edició d’estiu del circuit Pantalla Barcelona a la xarxa de centres cívics de la ciutat, que completa el cicle de tardor d’aquest programa. Amb aquest són tres els estius que es programa el cicle a l’aire lliure.

La vuitena edició tindrà lloc del 28 de juny al 26 de juliol de 2022 a les pantalles dels centres cívics La Sagrera “La Barraca”, Can Clariana Cultural, Sant Martí, Ateneu Fort Pienc, Pati Llimona, Josep Maria Trias i Peitx, Can Basté, La Sedeta, Vil·la Florida, Zona Nord i Casa Groga.

Aquest estiu el Pantalla Barcelona oferirà 41 projeccions de 6 pel·lícules amb una forta presència femenina darrere de les càmeres, amb una clara aposta per directores que es consoliden i que tracten diversos temes socials en les seves pel·lícules. També es tracta un tema tan candent com les conseqüències de les guerres. Es podran veure Libertad, de Clara Roquet, Sis dies corrents, de Neus Ballús, Mediterráneo, de Marcel Barrena, Chavalas, de Carol Rodríguez Colás, Josep, d’Aurel (pel·lícula d’animació) i El agente topo, de Maite Alberdi (pel·lícula documental nominada als Oscars).

La vuitena edició del Pantalla Barcelona d’estiu és la primera edició amb el 100% de l’aforament després de la pandèmia. És per això que totes les projeccions tornen a ser d’entrada lliure, sense reserva prèvia i fins a completar l’aforament màxim de cada centre.

Pantalla Barcelona és una aposta de la xarxa de centres cívics de Barcelona pel cinema de qualitat, per acostar el cinema als barris amb projeccions a l’aire lliure i donar a conèixer la cinematografia de proximitat.

Aquí en trobareu tota la programació: 

https://ajuntament.barcelona.cat/centrescivics/ca/projecte/pantalla-barcelona-8a-edicio

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.