Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Presentació de la 23a edició del Festival Circorts

Dimarts, 7 de juny, a les 11:00 hores (Espai 4, Palau de la Virreina, Rambla, 99) el regidor del Districte de les Corts, Joan Ramon Riera, i el delegat de Drets Culturals de l’Ajuntament de Barcelona, Daniel Granados, presenten la 23a edició del Festival Circorts.

La 23a edició del festival Circorts se celebra els dies 17, 18 i 19 de juny al carrer Benavent i la plaça de les Ceràmiques Vicens. El Festival Circorts és un festival de circ, organitzat pel Districte de les Corts, referent d’espectacles innovadors, obert a d’altres disciplines artístiques i que proposa accions de participació per al públic assistent.

El Festival Circorts aposta per promocionar els artistes emergents del circ de qualitat oferint espectacles de circ gratuït amb malabars, acròbates, clowns, poetes i músics, amb l’objectiu de mantenir la identitat pròpia de circ emergent, cohesionador i inclusiu.

Durant l’acte de presentació de l’edició d’enguany hi haurà un tast del Festival Circorts amb l’actuació d’un número de malabars de la cia. Col·lectiu Mur.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.