Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Fabra i Coats: Centre d’Art Contemporani inaugura ‘Trencar una nou’ de Lúa Coderch i ‘Robert F. Kennedy Funeral Train: The People’s View’ de Rein Jelle Terstrap

El proper divendres, 10 de juny, a les 12.30 hores, tindrà lloc una visita comentada per a mitjans amb els artistes a les dues noves exposicions de Fabra i Coats: Centre d’Art Contemporani de Barcelona (Recinte de Fabra i Coats. Sant Adrià, 20).

De l’11 de juny al 16 d’octubre de 2022, el centre acollirà Trencar una nou, la primera gran exposició monogràfica en un entorn institucional a Catalunya de l’artista Lúa Coderch, i Robert F. Kennedy Funeral Train – The People’s View de Rein Jelle Terstrap, a cura de Pedro Vicente, entorn al tren fúnebre que, tot just la primera setmana de juny del 1968, va portar el cos de Kennedy des de Nova York fins a Washington, un trajecte de 350 quilòmetres que va mobilitzar dos milions de persones al voltant de les vies.

A la visita per premsa hi participaran Eva Sòria, directora d’Innovació, Coneixement i Arts Visuals de l’ICUB; Joana Hurtado, directora de Fabra i Coats: Centre d’Art Contemporani de Barcelona, i els artistes, Lúa Coderch i Rein Jelle Terstrap amb el curador Pedro Vicente.

ATENCIÓ MITJANS

Els mitjans interessats en assistir a la visita cal que enviin confirmació d’assitència o altres peticions de premsa al correu premsaicub@bcn.cat.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.