Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Doble inauguració al Santa Mònica i La Capella en el context d’ISEA2022 Barcelona

Dijous 9 de juny, a les 11 h, tindrà lloc al centre d’arts Santa Mònica la roda de premsa de presentació de dues exposicions dins el context d’ISEA2022 Barcelona, impulsat per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). D’una banda, La irrupció, mostra curada per Marta Gracia Valladares, Jara Rocha i Enric Puig Punyet, que exhibeix al Santa Mònica propostes d’artistes de referència internacionals i locals com Robertina Šebjanič, Lauren Lee McCarthy, Eric Berger, Joan Soler-Adillon o Andy Gracie. D’altra banda, El que és possible i el que no, és l’exposició de La Capella a cura de David Armengol en què s’estableix un diàleg entre peces de cinc creadors locals (Josep Manuel Berenguer, Anna Carreras, Mónica Rikić, Roc Parés i Yolanda Uriz), provinents de la convocatòria d’ISEA2022 Barcelona, i obres d’artistes de Barcelona Producció (Anna Pascó, Ariadna Parreu, Mario Santamaría i Estampa).

La roda de premsa conjunta comptarà amb Enric Puig Punyet, director del centre d’arts Santa Mònica, David Armengol, director artístic del centre d’art La Capella, i diversos artistes. Consistirà en una primera explicació per part dels curadors de les dues mostres i una posterior visita guiada per ambdues exposicions que començarà al Santa Mònica i seguirà cap a La Capella.

Les inauguracions tindran lloc el mateix dijous 9 a les 18 h (La Capella) i 19 h (Santa Mònica).

Programa:

11:00 h – Roda de premsa al Santa Mònica

11:15 a 12:15 h – Visita a l’exposició La Irrupció a càrrec de Marta Gracia, Jara Rocha i Enric Puig.

12:30 a 13:00 h – Visita a l’exposició El que és possible i el que no a La Capella.

18 h – Inauguració El que és possible i el que no a La Capella.

19 h – Inauguració La Irrupció al Santa Mònica.

Confirmeu assistència a: Clara Bofill Pumarola: cbofillp@gencat.cat / 93-554-78-61

Més informació:

Exposició Santa Mònica

Clara Bofill: cbofillp@gencat.cat / 93-554-78-61

Exposició La Capella

Laia Carbonell: lcarbonellf@bcn.cat / 677-44-14-14 / 93-316-11-56

ISEA2022 Barcelona

Anna Torres: atorresgar@uoc.edu

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.