Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Presentació de l’hort medieval del museu del Monestir de Pedralbes

El proper dimecres, 1 de juny, a les 12 h, tindrà lloc la presentació de l’hort medieval del museu del Monestir de Pedralbes, un cop acabada la primera fase de recuperació. L’Hort Petit del Monestir, com l’anomenen les religioses, és un recinte emmurellat de gairebé 3.000 metres quadrats de cultiu que se situa a la façana sud del conjunt emmurallat, davant de la Sala de les Procures.

Des de la fundació del convent, l’any 1327, fins a les darreries del segle XX, va abastir la comunitat de verdures, hortalisses, llegums, fruites i herbes medicinals. Els treballs per recuperar-lo es van iniciar l’any 2017 i ha requerit de la participació d’un equip multidisciplinari. L’acte comptarà amb la presència de la directora del Museu, Anna Castellanos, i de part de l’equip tècnic que ha participat en la seva recuperació.

ATENCIÓ MITJANS

Els mitjans interessats en cobrir la roda de premsa s’han d’inscriure enviant un mail a premsaicub@bcn.cat.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.