Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Inauguració de la Biblioteca Gabriel García Márquez

Demà dissabte, 28 de maig a les 12.00 hores, tindrà lloc la inauguració de la nova Biblioteca Gabriel García Márquez (Carrer Concili de Trento, 167). L’acte comptarà amb la presència de l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, el tinent d’alcaldia de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat, Jordi Martí, el gerent del Consorci de Biblioteques de Barcelona, Ferran Burguillos, i la Directora de la Biblioteca Gabriel García Márquez, Neus Castellano Tudela.

La festa d’inaguració arrencarà a les 10 del matí amb Trabucaires de Sant Martí i Batucada Himbawe. Durant tota la jornada hi haurà tallers, actuacions de dansa, ball de gegants i espectacles diversos per a tota la família, amb la participació de les entitats del barri. Especialitzada en literatura llationamericana, la Gabriel García Márquez és la número 40 de la Xarxa de Biblioteques de Barcelona, i la tercera més gran, amb 3.318 metres quadrats útils (darrere de la Jaume Fuster i Can Fabra). El seu disseny és un projecte dels arquitectes Elena Orte i Guillermo Sevillano, de l’estudi Suma Arquitectura.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.