Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
L’ISEA2022 Barcelona tanca el seu programa amb una cinquantena de propostes noves

La UOC, impulsora d’aquest esdeveniment internacional, juntament amb l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya presentaran als mitjans de comunicació el programa i els artistes internacionals que acollirà l’ISEA2022 Barcelona el juny

El proper dimecres, 25 de maig, a les 11h, a la Sala Mirador del CCCB (Carrer de Montalegre, 5), tindrà lloc la presentació del programa ISEA2022Barcelona. El director d’ISEA2022 Barcelona i professor de la UOC, Pau Alsina, i el rector de la UOC, Josep A. Planell, acompanyats pel tinent d’alcaldia de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat de l’Ajuntament de Barcelona, Jordi Martí, i la directora general d’Innovació i Cultura digital de la Generalitat de Catalunya, Marisol López, presentaran als mitjans de comunicació l’extens programa d’aquesta edició, així com els artistes internacionals que exposaran a la ciutat comtal. I és que aquest simposi convertirà Barcelona en la capital mundial de l’art electrònic.

Després de més de deu anys sense aterrar a Europa, Barcelona acollirà del 10 al 16 de juny l’ISEA2022 Barcelona amb el lema “Possibles”. Es tracta de la 27ª. edició de l’International Symposium on Electronic Arts, impulsada per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) amb la col·laboració del CCCB, el Santa Mònica, el MACBA, la New Art Foundation, el nou hub d’art, ciència i tecnologia Hac Te, l’Ajuntament de Barcelona —per mitjà de Ciència i Universitats i l’Institut de Cultura—, i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

L’ISEA2022 Barcelona combina la dimensió acadèmica amb l’expressió artística -a través de quatre destacades exposicions d’arts digitals– i inclou taules rodones, tallers, o performances obertes a la ciutadania. El gruix del programa que es presentarà el pròxim dimecres tindrà lloc del 10 al 16 de juny, tot i que algunes activitats l’estendran en el temps i a tota Catalunya, amb presència en una desena de ciutats del territori.

A la roda de premsa, també hi assistiran representants de les entitats organitzadores de l’ISEA2022 Barcelona: la directora del CCCB, Judit Carrera; el president de la New Art Foundation, Andreu Rodríguez; la responsable de Relacions Institucionals del MACBA, Madeline Carey; el director del Santa Mònica, Enric Puig; el director general de Promoció Cultural i Biblioteques, Josep Vives; la delegada de Ciència i Universitats de l’Ajuntament de Barcelona, Júlia Miralles de Imperial, i el delegat de Drets Culturals de l’Ajuntament de Barcelona, Dani Granados. L’acte també comptarà amb representants dels centres col·laboradors: La Capella, Sant Pau Recinte Modernista i Canòdrom.

ATENCIÓ MITJANS:

La roda de premsa també es podrà seguir en streaming a través d’aquest enllaç

A les 10.50 es farà una foto institucional al Pati de les Dones del CCCB.

Es demana confirmació d’assistència a atorresgar@uoc.edu

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.