Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Presentació del XXXVII Festival Internacional de Poesia de Barcelona

Demà dimarts 17 de maig, a les 12h, al pati del Palau de la Virreina (La Rambla, 99), tindrà lloc la presentació de la 37a edició del Festival Internacional de Poesia de Barcelona, l’acte que clausura el Barcelona Poesia 2022.

La presentació comptarà amb l’assistència dels comissaris, Josep Pedrals i Maria Callís Cabrera, i dels set poetes que participaran al festival: Hironina Joshua de Moçambic, escriptora jove i considerada una promesa lírica en llengua portuguesa; Golan Haji, poeta siriokurd instal·lat a París i que deixa l’empremta de la guerra en la seva obra; la poeta romanesa i veu consolidada Marta Petreu; Ángelo Néstore, poeta d’expressió queer, d’origen malaguenyoitalià, que qüestiona els apriorismes de les identitats; el poeta ucraïnesocatalà de missatge irònic i antibèl·lic Andríi Antonovskyi; Alice Oswald, un dels clàssics vivents de la poesia anglesa, i Jordi Pàmias, un nom històric dins del panorama català. També hi participarà Marina Herlop, pianista i cantant responsable de la proposta musical del festival.

El XXXVII Festival Internacional de Poesia de Barcelona tindrà lloc dimecres, dia 18, a les 20 h, al Palau de la Música.

ATENCIÓ MITJANS

Els mitjans interessats en assistir a la roda de premsa cal que s’acreditin enviant un mail a premsaicub@bcn.cat

Els mitjans interessats en assistir al XXXVII Festival Internacional de Poesia de Barcelona és imprescindible que confirmin l’assistència enviant un mail a premsaicub@bcn.cat

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.