Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
El pregó en homenatge a Pau Riba obre el Festival Barcelona Poesia

Avui dimecres 11 de maig, a les 18.00 h, al Palau de la Virreina (La Rambla, 99) comença el Festival Barcelona Poesia, que tindrà lloc fins al 18 de maig. La 25a edició arrenca amb el pregó inaugural, a càrrec de Núria Martínez Vernis i De Mortimers, en homenatge a Pau Riba, un dels artistes més polifacètics del panorama cultural català, desaparegut el passat mes de març. Seguidament es farà un cercavila fins al pati de la Casa de la Misericòrdia (Carrer d’Elisabets, 8).

Comissariat per Josep Pedrals i Maria Callís, el festival dobla el nombre d’activitats respecte de l’edició anterior, i ofereix una programació amb més de 54 activitats, i més de 130 participants nacionals i internacionals, entre poetes, músics i creadors. Un festival multidisciplinar que presenta diversos formats com recitals, dansa, il·lustració, vídeo, concerts, sessions Jam d’escriptura poètica, Slam de poesia oral, o taules rodones, i que també comptarà amb la participació directa del públic.

En el marc del festival, el dilluns 16 de maig, a les 18 h, tindrà lloc la cerimònia d’entrega dels Premis Jocs Florals de Barcelona a la poeta i música Glòria Coll Domingo, en un acte al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona.


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.