Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Presentació de la Mesura de Drets Culturals ‘Cultura i espai públic: dret a l’accés i a la participació cultural al carrer’

Demà dimarts, 10 de maig, a les 11 hores, a la plaça Idrissa Diallo, tindrà lloc la presentació de la Mesura de Drets Culturals ‘Cultura i espai públic: dret a l’accés i participació cultural al carrer‘, una de les nou mesures incloses al Pla de Drets Culturals de Barcelona, que s’està desplegant de manera progressiva. L’acte anirà a càrrec de la tinenta d’alcaldia d’Ecologia, Urbanisme, Infraestructures i Mobilitat, Janet Sanz i el tinent d’alcaldia de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat, Jordi Martí. També hi intervindrà l’arquitecta Eva Franch, que forma part de la direcció artística del Model, Festival d’Arquitectures de Barcelona.

ATENCIÓ MITJANS

L’acte es podrà seguir també de manera telemàtica, a través d’aquest enllaç

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.