Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
El Born CCM i l’Institut Italià de Cultura presenten el cicle ‘Primo Levi. El testimoni, l’escriptor, el científic’

El proper dijous, 5 de maig, a les 11 hores, a El Born CCM (pl. Comercial, 12) tindrà lloc la presentació del cicle ‘Primo Levi. El testimoni, l’escriptor, el científic’, un programa d’actes en homenatge a l’autor italià en el 35è aniversari de la seva mort i quan fa 75 anys de la publicació de Si això és un home.

El cicle té per objectiu difondre la figura de Levi i el seu llegat, més enllà de la seva contribució al patrimoni literari. A més, vol convidar la ciutadania a reflexionar sobre la necessitat de l’ésser humà de testimoniar.

La presentació anirà a càrrec de la directora d’El Born Centre de Cultura i Memòria, Marta Marín-Dòmine; el director de l’Institut Italià de Cultura a Barcelona, Lucio Izzo, i també hi serà present la compositora Sira Hernández, una de les artistes que participen en el cicle.

El programa d’actes, que s’ha organitzat amb l’Istituto Italiano di Cultura de Barcelona i la col·laboració del Centro Internazionale di Studi Primo Levi, compta amb una instal·lació fotogràfica, concerts, recitats, conferències, projeccions i taules rodones. Totes aquestes activitats són gratuïtes i tindran lloc a El Born CCM fins al 26 de juny.

ATENCIÓ MITJANS:

Cal confirmar l’assistència escrivint a comunicacioelbornccm@bcn.cat o trucant al 93 256 68 51.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.