Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
La diada de Sant Jordi comença al Palau de la Virreina

Dissabte, 23 d’abril, a les 9.30 hores, tindrà lloc al Palau de la Virreina (La Rambla, 99), l’esmorzar de Sant Jordi, l’acte amb què s’encetarà la diada de Sant Jordi 2022 a Barcelona. A la trobada, que comptarà amb la presència de l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i la pregonera de Sant Jordi, Imma Monsó, també hi assistiran gran part dels escriptors i escriptores que signaran llibres a la ciutat durant la jornada. 

El dia abans, 22 d’abril, a les 18 hores, al Saló de Cent de l’Ajuntament tindrà lloc el Pregó de Sant Jordi a càrrec de l’escriptora Imma Monsó. L’acte estarà presidit per tinent d’alcaldia de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat, Jordi Martí. El mitjans interessats en assistir-hi han d’accedir per l’entrada de la plaça de Sant Miquel.

ATENCIÓ MITJANS

Els mitjans de comunicació que vulguin cobrir l’esmorzar de Sant Jordi s’han d’acreditar enviant un correu a premsaicub@bcn.cat abans del divendres 22 a les 12 del migdia. 

A partir de les 9 es podrà accedir a l’espai. Un cop acabin els parlaments, tindrà lloc la tradicional foto de família amb els assistents.  

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.