Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
El simposi ISEA2022 convertirà Barcelona en la capital internacional de l’art electrònic

L’esdeveniment arriba a la ciutat en la seva 27ª edició, i després de 10 anys sense celebrar-se a Europa

És una iniciativa de la UOC amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona, la Generalitat, el CCCB, el Macba, Santa Mònica, la NewArtFoundation i el nou Hub d’Art, Ciència i Tecnologia Hac Te, i tindrà lloc del 10 al 16 de juny

La programació combina la dimensió acadèmica amb l’expressió artística i inclou simposis, taules rodones, tallers, performances i exposicions

Del 10 al 16 de juny del 2022, Barcelona acollirà la 27 edició de l’International Symposium on Electronic Arts, ISEA, un dels esdeveniments internacionals més importants en les interseccions entre art, disseny, ciència, tecnologia i societat. El simposi, que convertirà la ciutat en capital de l’art electrònic, està impulsat per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona, que li dona suport a través del Barcelona Ciència i Universitats i de l’Institut de Cultura; el Departament de Cultura de la Generalitat; el CCCB; Santa Mònica; la NewArtFoundation i el nou Hub d’Art, Ciència i Tecnologia Hac Te, i el Macba. En aquesta edició, el congrés s’organitza sota el lema ‘Possibles’.

ISEA és un dels esdeveniments anuals més consolidats en l’àmbit internacional, constituït com a punt de trobada per a explorar la intersecció directa entre l’art, el disseny, la ciència, la tecnologia i la societat. A mesura que ha viatjat pel món, amb edicions a ciutats com Montreal, Durban, Manizales, Hong Kong o Sidney, ISEA ha servit a artistes, científics, tecnòlegs i teòrics per compartir la seva investigació, juntament amb els últims prototips, desenvolupaments tecnològics o obres artístiques vinculades a la ciència i la tecnologia.

Després de més de 10 anys sense aterrar a Europa, Barcelona acollirà aquest estiu una nova edició d’ISEA gràcies a la implicació d’una comunitat local i internacional entusiasta. D’aquesta manera, ISEA2022 reforça el lideratge de Barcelona en la recerca i producció científica i la intel·lectualitat i creativitat cultural, tant a escala nacional com internacional, en el context de la recentment recuperada capitalitat cultural i científica.  

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.