Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Presentació dels actes de la Diada de Sant Jordi a Catalunya

El proper dimecres, 6 d’abril, a les 10 hores, tindrà lloc la presentació de tots els detalls de la celebració de la Diada de Sant Jordi a Catalunya, el proper 23 d’abril. L’acte tindrà lloc a la Sala Oriol Bohigas de l’Ateneu Barcelonès (Carrer Canuda, 6), amb la presència del tinent d’alcaldia de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat, Jordi Martí; el secretari general de Cultura de la Generalitat, Jordi Foz; el president de la Cambra del Llibre de Catalunya, Patrici Tixis, i la presidenta del Gremi de Llibreters de Catalunya, Carme Ferrer.

ATENCIÓ MITJANS

Per poder assistir a la convocatòria, cal fer arribar confirmació a Eudald Aymerich Jou / Monmar Comunicació al 685 506 531 info@monmar.net. La presentació es podrà seguir també per streaming en el següent enllaç.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.