Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Arrenca el festival Món Llibre 2022, centrat en els autors i les autores de literatura infantil contemporània

La 17a edició del festival literari per a nenes i nens tindrà lloc durant el cap de setmana del 2 i 3 d’abril a diversos espais del CCCB

Món Llibre arribarà també a la Biblioteca Poblenou – Manuel Arranz (2 d’abril) i la Biblioteca Nou Barris (3 d’abril), amb activitats organitzades per les editorials

Joaquim Carbó, fundador de Cavall Fort i autor infantil i juvenil; Liliana Fortuny i Jaume Copons, autors de les sèrie ‘L’Agus i els monstres’ i ‘Bitmax & Co’; i Luisa Vera, il·lustradora i autora del cartell del festival, són alguns dels noms destacats del programa

L’edició de Món Llibre 2022 tindrà lloc el 2 i 3 d’abril al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona i les biblioteques Poblenou-Manuel Arranz i Nou Barris. El festival literari per a nenes i nens acollirà múltiples activitats, centrades en la figura dels autors i autores i en el procés de creació de llibres.

ATENCIÓ MITJANS

Dissabte 2 d’abril a les 12.00 h, Marta Almirall, responsable de la direcció artística del festival, atendrà els mitjans al Centre de Cultura Contemporània. És imprescindible que els mitjans interessats en assistir contactin prèviament al número 662 62 73 50.


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.