Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
El Palau de la Música acollirà el concert ‘Música per la pau’ en suport amb el poble d’Ucraïna

El concert, que es presentarà en roda de premsa el proper dimecres a les 11 hores, està organitzat per l’associació d’ucraïnesos a Barcelona Djerelo, el Consolat General d’Ucraïna a Barcelona i la Jove Orquestra Filharmònica Catalana

El proper dimecres, 30 de març, a les 11 hores, tindrà lloc la roda de premsa de presentació del concert ‘Música per la pau’, organitzat per l’associació d’ucraïnesos a Barcelona Djerelo, el Consulat General d’Ucraïna a Barcelona i la Jove Orquestra Filharmònica Catalana, amb el suport del Departament de Cultura i del Departament d’Acció Exterior; de l’Ajuntament de Barcelona, i del Palau de la Música. El concert tindrà lloc el dia 8 d’abril a les 20 hores al Palau de la Música.

L’acte de presentació del concert, que tindrà lloc a la Sala d’Assaig de l’Orfeó Català del Palau de la Música, comptarà amb la participació del director general del Palau de la Música, Joan Oller; del secretari general del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Jordi Foz; del delegat de Drets Culturals de l’Ajuntament de Barcelona, Daniel Granados; del cònsol general d’Ucraïna a Barcelona, Artem Vorobyov; de la representant de l’associació d’ucraïnesos a Barcelona Djerelo, Olga Dzyuban, i del compositor i director d’orquestra Melani Mestre.

Els mitjans interessats en assistir a la roda de premsa han de confirmar la seva presència enviant un correu a premsa.cultura@gencat.cat

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.