Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
L’Auditori acull un Concert per la Pau a benefici del projecte de Creu Roja ‘Ucraïna et necessita’

El concert està organitzat per la Fundació Victoria de los Ángeles, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i una desena d’entitats catalanes

Jordi Savall, Antoni Ros-Marbà i Salvador Brotons, entre d’altres, dirigiran una formació de músics i cantants procedents de les més prestigioses corals i orquestres de la ciutat

Dimecres, 23 de març, a les 11.30 hores, a la Sala Alicia de Larrocha de L’Auditori, tindrà lloc la presentació del Concert per la Pau organitzat per Barcelona, el Departament de Cultura i la Fundació Victoria de los Ángeles a benefici del projecte ‘Ucraïna ens necessita’ de Creu Roja. El Concert tindrà lloc el dia 30 de març a les 20 hores a L’Auditori. 

L’acte comptarà amb la participació de Jordi Martí, tinent d’alcaldia de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat de l’Ajuntament de Barcelona; Jordi Foz, Secretari General del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya; Robert Brufau, Director de L’Auditori; Helena Mora, presidenta de la Fundació Victoria de los Ángeles;  Josep Quitet, President de Creu Roja a Catalunya i els músics Jordi Savall i Antoni Ros-Marbà. 

El Concert per la Pau serà possible gràcies a la col·laboració de les següents institucions: Ajuntament de Barcelona, Ajuntament Sant Cugat, Associació Franz Schubert, L’Auditori de Barcelona, Conservatori del Liceu, Delegación del Gobierno, Departament de Cultura Generalitat de Catalunya, Escolania de Montserrat, Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), Franz Schubert Filharmonia, Fundació Pau Casals, Fundació Victoria de los Ángeles, Gran Teatre del Liceu, Palau de la Música Catalana – Orfeó Català i Universitat de Barcelona.

ATENCIÓ MITJANS

Durant la roda de premsa tindrà lloc una actuació musical en directe amb participants del Concert per la Pau. 

Els mitjans interessats en assistir a la roda de premsa han de confirmar la seva presència enviant un mail a premsa@auditori.cat

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.