Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Joan Ramon Riera presenta el 18è Concurs Internacional de Música (CIM) de les Corts

Dimecres, 16 de març, a les 13:00 hores (Sala Tenor Viñas, Gran Teatre del Liceu, La Rambla 51-59, entrada per la porta principal), el regidor del districte de les Corts, Joan Ramon Riera, presenta la 18a edició del Concurs Internacional de Música (CIM) de les Corts. L’acte comptarà amb la presència de la directora del Centre d’estudis musicals A Tempo, Silvia Chocrón, la presidenta de l’Associació Per l’altre cor cremat de Barcelona – Ajut al quart món, Mercè de la Torre, i la directora de Producció i adjunta artística del Gran Teatre del Liceu, Leticia Martín Ruiz.

Arrenca la 18a edició del Concurs Internacional de Música (CIM) de les Corts. Enguany el certamen se celebrarà del 21 al 26 de març a diferents equipaments del districte. La participació està oberta a intèrprets de música clàssica de totes les nacionalitats que el 31 de desembre de 2022 tinguin entre 18 i 35 anys. Les categories convocades són dues: instrumental: solistes (amb o sense acompanyament de piano), i de cambra (fins a un màxim de cinc intèrprets) i de cant: solistes lírics.

El certamen està organitzat conjuntament per l’Ajuntament de Barcelona (Districte de les Corts), el Centre d’Estudis Musicals A Tempo, l’Ass. Per l’Altre Cor Cremat – Ajut al Quart Món 

Per a més informació: barcelona.cat/lescorts

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.