Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Barcelona impulsa la cinquena mesura del Pla de Drets Culturals centrada en ‘Cultura feminista: dret a una cultura diversa i equitativa’

Dimecres, 16 de març, a les 12:30 hores, a l’Espai 3 del Palau de la Virreina (La Rambla, 99, 3ª planta) tindrà lloc la sessió de treball per a periodistes en la que es presentarà la cinquena mesura de Govern del Pla de Drets Culturals al voltant de la ‘Cultura feminista: dret a una cultura diversa i equitativa’. La trobada anirà a càrrec del tinent d’alcaldia de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat, Jordi Martí; la tinenta d’alcaldia de Drets Socials, Justícia Global, Feminismes i LGTBI, Laura Pérez, i del delegat de Drets Culturals de l’Ajuntament de Barcelona, Daniel Granados. 

El mateix dimecres, a les 18 hores, a l’Auditori Meier del MACBA (plaça dels Àngels, 1), tindrà lloc la presentació de la Mesura, que comptarà amb la presència de Laura Pérez, tinenta d’alcaldia de Drets Socials, Justícia Global, Feminismes i LGTBI; Daniel Granados, delegat de Drets Culturals; Elvira Dyangani Ose, directora del Macba; i Marta Domènech, redactora de la mesura. La presentació inclourà una taula rodona sobre política cultural feminista amb la participació de Carla Alsina, coordinadora de l’Ateneu de Nou Barris, i Andrea Artero, actriu i membre del col·lectiu Dones i Cultura. Clourà l’acte una actuació de la cantant Ana Tijoux.

ATENCIÓ MITJANS

Els mitjans interessats en assistir a la sessió de treball o a la presentació de la mesura cal que s’acreditin enviant un mail a premsaicub@bcn.cat

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.