Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Barcelona canta per la pau

L’Orfeó Català amb altres corals de la Federació Catalana d’Entitats Corals participaran dimecres en una cantada a la plaça Sant Jaume en contra de la guerra d’Ucraïna

Un centenar de cantaires uniran les seves veus en una cantada per la pau organitzada per la Federació Catalana d’Entitats Corals (FCEC) i l’Ajuntament de Barcelona que tindrà lloc el proper dimecres, dia 9 de març, a les 19 hores, a la plaça Sant Jaume. Hi participaran l’Orfeó Català amb altres corals associades a la Federació; tota la ciutadania està convidada a sumar-s’hi i prendre part en aquesta acció col·lectiva contra la violència. El repertori estarà composat per El cant dels Ocells, de Pau Casals, el Cànon de la Pau, de Francis Terral, Dona Nobis Pacem de Mozart i l’himne Prayer for Ukraine. En el transcurs de l’acte es llegirà un manifest en contra de la guerra d’Ucraïna i de totes les guerres del món.


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.