Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Fabra i Coats: Centre d’Art Contemporani inaugura l’exposició ‘Perifèria de la nit’ d’Apichatpong Weerasethakul i presenta la Temporada 2022

Avui divendres 18 de febrer, a les 11.30 hores, se celebrarà la roda de premsa sobre la nova exposició de Fabra i Coats: Centre d’Art Contemporani ‘Perifèria de la nit’, del cineasta i artista tailandès Apichatpong Weerasethakul. També es presentarà tota la nova temporada 2022.

L’acte tindrà lloc a la Planta 3 del mateix centre i anirà a càrrec d’Eva Sòria, directora d’Innovació, Coneixement i Arts Visuals de l’ICUB, i Joana Hurtado, directora de Fabra i Coats: Centre d’Art Contemporani de Barcelona.

Després de la roda de premsa, es farà una visita guiada especial per als periodistes.

ATENCIÓ MITJANS:

La roda de premsa també es podrà seguir per streaming al canal de youtube del centre, en aquest link

S’emetran els parlaments, però la visita a l’exposició tan sols serà presencial. Els periodistes que vulguin fer preguntes, les poden enviar per Whatsap al 678 41 99 97. En el mateix missatge, caldrà identificar-se amb nom i mitjà, i a continuació formular la pregunta.

Comunicació i premsa de Fabra i Coats: Centre d’Art Contemporani de Barcelona
Mònica López-Ferrado
mlopezfer@bcn.cat


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.