Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
El Festival Dansa Metropolitana arriba a 12 municipis en la seva cinquena edició

Divendres, 25 de febrer, a les 11.00 hores, a l’Institut del Teatre (Plaça Margarida Xirgu, s/n) tindrà lloc la presentació del Festival Dansa Metropolitana 2022. A la roda de premsa assistiran representants de tots els municipis participants, que en aquesta edició ascendeixen a 12: Badalona, Barcelona, Cornellà, Esplugues, Granollers, L’Hospitalet, El Prat, Sant Cugat, Santa Coloma, Sabadell, Terrassa i Viladecans.

La roda de premsa comptarà amb els parlaments de Sílvia Ferrando, directora de l’Institut del Teatre; Cesc Casadesús, en representació de Barcelona; Mireia Llunell, de Sabadell; Maite Basora, de El Prat; Maria Farriol, de Sant Cugat, i Núria Vidal, d’Esplugues. Després de la roda de premsa la companyia Arnau Pérez interpretarà la peça ‘Young Blood’.

ATENCIÓ MITJANS

Els mitjans que vulguin assistir presencialment a la roda de premsa ho han de confirmar per correu a premsa_festivalsICUB@bcn.cat 

La roda de premsa també es podrà seguir en streaming a través del web de Barcelona Cultura.

Els periodistes que vulguin fer arribar alguna pregunta, ho podran fer a través de missatges de WhatsApp al número de telèfon 662 627 350. Caldrà que s’identifiquin amb nom i mitjà.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.