Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Presentació de novetats sobre la diada de Sant Jordi 2022

El dilluns 14 de febrer, a les 11.30 h, a la l’espai 4 del Palau de la Virreina (La Rambla, 99), tindrà lloc la presentació de les novetats de la Diada de Sant Jordi 2022. La roda de premsa anirà a càrrec de Jordi Martí, tinent d’alcaldia de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat, Patrici Tixis, president del Gremi d’Editors de Catlaunya, i Carme Ferrer, presidenta del Gremi de Llibreters de Catalunya.

ATENCIÓ MITJANS

A les 11.25 h, els mitjans gràfics que ho desitgin podran prendre imatges dels assistents a la roda a la terrassa de la 3a planta del Palau de la Virreina. Els mitjans que vulguin assistir presencialment a la roda de premsa ho han de confirmar per correu a premsaicub@bcn.cat

La roda de premsa també es podrà seguir en streaming a través del web de Barcelona Cultura.

Els periodistes que vulguin fer arribar alguna pregunta, ho podran fer a través de missatges de WhatsApp al número de telèfon 662 627 350. Caldrà que s’identifiquin amb nom i mitjà.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.