Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Cap de setmana de festes de Santa Eulàlia amb activitats tradicionals per als més joves i cercaviles al carrer

Entre l’11 i el 13 de febrer tindrà lloc Santa Eulàlia, la festa major d’hivern de Barcelona, que torna amb activitats de celebració de la cultura popular d’arrel tradicional i desenes d’activitats a l’aire lliure. Seran protagonistes els membres més joves de les colles i associacions que, any rere any, mostren la seva vitalitat i el seu talent creatiu. A la gegantona Laia l’acompanyaran els gegants i les gegantes, els dracs, els diables, l’Àliga de la Ciutat i moltes altres de les figures festives de Barcelona.

Les colles castelleres de la ciutat tornaran a actuar a la plaça de Sant Jaume, el diumenge dia 13 a les 11.30h del matí. Les colles hauran d’aixecar tots els seus castells a l’antiga, simultàniament i en un temps limitat a 60 minuts

ATENCIÓ MITJANS

Els mitjans que vulguin assistir a l’espai reservat per premsa de la diada castellera a la plaça Sant Jaume ho han de confirmar per correu a premsaicub@bcn.cat

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.