Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
La nova edició d’In Museu convida la ciutadania a descobrir l’ànima dels centres expositius de la ciutat

El 5 de febrer torna l’In Museu, una iniciativa que ofereix a la ciutadania la possibilitat excepcional de visitar els racons dels centres expositius de la ciutat que normalment no es mostren al públic. Serà la sisena edició de la iniciativa, que enguany compta amb la participació de quinze centres de disciplines variades i hi ha un augment rècord del nombre de places disponibles: fins a 2.230 –gairebé el doble que a l’edició anterior- en 129 sessions i horaris diferents.

Aquest any, s’incorpora el Laboratori de Natura del Museu de Ciències Naturals de Barcelona al parc de la Ciutadella. Els altres espais participants són: el Castell de Montjuïc, El Born CCM, la Fundació Joan Miró, el MACBA, el MUHBA de la plaça del Rei, el Centre de Col·leccions del MUHBA, el Museu d’Arqueologia, el Museu de la Música, el Museu del Disseny, la Seu Parc de Montjuïc del Museu Etnològic i de Cultures del Món, el Museu Frederic Marès, el Museu Marítim, el Museu Nacional d’Art de Catalunya i el Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes.

L’In Museu és una proposta de la Direcció de Memòria, Història i Patrimoni de l’Institut de Cultura de Barcelona que convida a visitar diversos equipaments culturals per descobrir al públic el seu funcionament intern. Els professionals d’aquests centres oferiran visites a les zones restringides per mostrar la seva feina quotidiana i part del patrimoni que habitualment no és d’accés públic: fons de les col·leccions, reserves, tallers de restauració, biblioteques, arxius, laboratoris, etc.

L’In Museu és una activitat presencial i gratuïta. Trobareu detallada tota la programació i les condicions de reserva d’entrades al web barcelona.cat/inmuseu.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.