Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
La Capella inaugura ‘Imaginaris multiespècies’ comissariada per Christian Alonso

Dimecres 2 de febrer, a les 11 h, a La Capella (c. Hospital, 56) tindrà lloc la roda de premsa de l’exposició Imaginaris multiespècies. L’art de viure en un món de contingència i incertesa, que compta amb la particiació d’una vintena d’artistes i col·lectius. Intervindran a la presentació Christian Alonso, comissari de la mostra; Pilar Cruz, membre de l’equip curatorial de La Capella, i David Armengol, director del centre d’art.

Imaginaris multiespècies, les artistes se submergeixen en els mons dels microorganismes, les plantes, els animals i els fongs; manifesten que interactuem d’una manera constitutiva i conseqüencial amb altres éssers, i ens conviden a desenvolupar formes d’hospitalitat i cura transespècie. La precarització de la vida a les nostres societats tecnològicament mediades exigeix de repensar la convivència entre espècies, requereix abraçar una concepció eticopolítica de la subjectivitat i ens encoratja a materialitzar comunitats heterogènies basades en el benestar comú.

La mostra es podrà visitar entre el 3 de febrer i el 30 d’abril del 2022 i hi participen: Angela Melitopoulos i Maurizio Lazzarato, Vicky Benítez, Tue Greenfort, Eduardo Ruiz, Pluriversal Radio, Nien Boots, Ruben Verdú, Helen Torres, Llapispanc, Olga Olivera-Tabeni, Quimera Rosa, Grup de treball de les ecologies híbrides del Delta del Llobregat (Christian Alonso, Vicky Benítez, Ferran Lega, Eduardo Ruiz, Chiara Sgaramella), Mary Maggic, Aníbal García Arregui, Oficina de Relació Interespècies (Quim Packard, Caterina Almirall). 

ATENCIÓ MITJANS
Confirmeu assistència a: Laia Carbonell / lcarbonellf@bcn.cat / 677441414

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.