Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Presentació festival Llum BCN 2022

El dimecres 26 de gener, a les 11 hores, a l’estudi d’Antoni Miralda (Carrer Joan d’Àustria, 88) i comptant amb la presència de l’artista, tindrà lloc la presentació del programa del festival Llum BCN 2022, en la seva 11ª edició. La roda de premsa anirà a càrrec de Daniel Granados, Delegat de Drets Culturals de l’Ajuntament de Barcelona, dels comissaris del festival: Maria Güell Ordis, dissenyadora d’il·luminació, fundadora de l’estudi La Invisible i docent; José Luis de Vicente, investigador cultural i comissari d’exposicions i events especialitzats com Sónar +D, i Oriol Pastor, fundador del Festival MIRA i docent, i de Mireia Escobar, directora del Disseny Hub Barcelona.

ATENCIÓ MITJANS

Els mitjans que vulguin assistir presencialment a la roda de premsa ho han de confirmar per correu a premsaicub@bcn.cat

La roda de premsa també es podrà seguir en streaming a través del web de Barcelona Cultura

Els periodistes que vulguin fer arribar alguna pregunta, ho podran fer a través de missatges de WhatsApp al número de telèfon 662 627 350. Caldrà que s’identifiquin amb nom i mitjà.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.