Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Presentació de les novetats de l’arribada dels Reis d’Orient

El proper dilluns, 3 de de gener, a les 17:30 hores, al Palau número 7 de la Fira de Barcelona (Palau de Victòria Eugènia, pl. Josep Puig i Cadafalch, s/n), es presentarà l’arribada dels Reis del 2022, els quals desembarcaran a Barcelona el proper dia 5 de gener. La presentació anirà a càrrec del Patge Gregori, que explicarà les novetats d’enguany, i comptarà amb la presència del tinent d’alcaldia de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat, Jordi Martí, i la directora artística de la Cavalcada, Barbarana Pons.

ATENCIÓ MITJANS
Durant la presentació també es podran prendre imatges d’alguns assajos de l’espectacle. 
Els mitjans interessats en assistir és imprescindible que confrirmin la seva presència enviant un mail a premsaicub@bcn.cat o per whatsapp a Neus Masferrer (626 05 25 07), Belén Ginart (678 47 92 29) o Guillem Talens (662 62 73 50).


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.