Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Avançament de la programació dels museus municipals per al 2022

Després d’un any 2020 complicat, i en el context de recuperació que s’ha anat assolint al llarg del 2021, el museus municipals encaren el 2022 amb la mirada posada en recuperar l’estabilitat i tirar endavant un gran ventall d’exposicions i activitats. Durant el 2022 els museus estrenaran exposicions amb temàtiques riques i variades que van des dels Reptes de l’habitatge a la Barcelona del segle XX , al MUHBA, les fotografies de gran format de Primo Levi a El Born CCM o les Altres Mirades d’Altres Dones al Museu Etnològic i de Cultures del Món. 

De cara al nou any, els museus mantindran els programes d’activitats adreçats a tot tipus de públic, des dels infants de les escoles fins a la gent gran de les residències. I, sempre que les condicions sanitàries ho permetin, es recuperaran les activitats ja consolidades i que impliquen tota la ciutat, com la Nit dels MuseusIn Museu o Barcelona Dibuixa

Dossier de premsa i material gràfic

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.