Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Barcelona presenta les Beques Barcelona Crea 2021 per donar suport a propostes culturals

Dilluns, 20 de desembre, a les 11:30 h, a La Capella (c. Hospital, 56, entrada pels Jardins de Rubió i Lluch), tindrà lloc la presentació de les Beques Barcelona Crea 2021, a càrrec del Tinent d’Alcaldia de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat, Jordi Martí, i del Delegat de Drets Culturals, Daniel Granados. A l’acte també hi assistiran l’artista i programador  Fito Conesa, la cantant i compositora Maria Arnal i l’actriu i creadora escènica  Cris Blanco, tres de les persones becades en l’anterior edició. 

Les Beques Barcelona Crea van néixer l’any 2020 amb caràcter d’excepcionalitat, amb la finalitat d’ajudar a pal·liar els efectes de la crisi de la covid-19 i promoure iniciatives que contribuïssin a mantenir el dinamisme i lideratge cultural de Barcelona. A partir de l’èxit de la convocatòria, des de l’Institut de Cultura s’ha decidit convertir aquesta iniciativa en una convocatòria ordinària.

ATENCIÓ MITJANS

La roda de premsa també es podrà seguir en streaming a través de Barcelona Cultura

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.