Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
El bou i la mula de les façanes de l’Ajuntament i la Generalitat seran de led

Per raons tècniques i climatològiques s’ha decidit reemplaçar els materials de les figures del bou i la mula de les façanes de l’Ajuntament i la Generalitat. Les dues peces del paisatge nadalenc desplegat al voltant de la plaça Sant Jaume tindran finalment una silueta lluminosa de tub led, que estarà instal·lada en les properes hores. Amb aquesta nova configuració, s’han eliminat les làmines flexibles de PVC previstes inicialment, malmeses per la pluja i el vent dels últims dies. 

En espera de la restitució d’aquestes figures, la resta de la instal·lació nadalenca als voltants de la plaça Sant Jaume està ja en ple funcionament. De Via Laietana fins a La Rambla, 51 figures lluminoses de metacrilat esmerilat decoren els balcons, mentre que als baixos d’habitatges i locals comercials s’hi poden contemplar els 23 pessebres fets per artistes, artesans i escoles de la ciutat. El conjunt es podrà visitar fins al 6 de gener.    

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.