Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Presentació de la programació expositiva de La Virreina Centre de la Imatge per al 2022

Dilluns 29 de novembre, a les 10 hores, a l’auditori de La Virreina Centre de la Imatge (La Rambla, 99), Valentín Roma, director artístic de la institució, presentarà la programació expositiva per a l’any 2022.

Roda de premsa de presentació

>> Exposicions dedicades a Marguerite Duras, Oriol Vilapuig, Pedro Costa, Antoni Miralda, Amèlia Riera, Ángela Bonadies i Juan José Olavarría, Èlia Llach, Art Larson, i dues mostres col·lectives: La ciutat en disputa i Biennal 2024

>> W.J.T. Mitchell, María Moreno, Ulrike Ottinger, Francesco Pecoraro, Marlene Dumas, Carlos Pardo, Franco ‘Bifo’ Berardi, Bruno Latour, Hans Haacke i Òscar Guayabero són alguns dels noms que participaran en els programes públics

>> Una nova col·lecció sobre pràctiques fotogràfiques a Catalunya i dues monografies dedicades a Joan Fontcuberta i Pedro Costa completaran una programació que reprendrà les exposicions virtuals en col·laboració amb la Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona i amb l’artista Adrià Goula

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.