Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
El festival DAU omple de joc la Fabra i Coats aquest cap de setmana

Aquest cap de setmana, 20 i 21 de novembre, tindrà lloc a la Fabra i Coats i altres espais de Sant Andreu el festival Dau Barcelona, que celebra la seva desena edició estimulant la participació i la creativitat al voltant del joc. La gran festa del joc compta amb el comissariat, per últim any, d’ Oriol Comas i Coma i la producció de Tempus Fugit, i després d’una edició marcada per la virtualitat, aquest 2021 torna a la presencialitat, amb entrada lliure i aforaments limitats.

Just a les portes del cap de setmana, el divendres 19 a les 19:30 hores, al SAT! Sant Andreu Teatre s’entregaran els Premis Dau Barcelona, en una cerimònia que es podrà seguir de forma presencial i que també es retransmetrà en directe per streaming. La gala estarà conduïda pel periodista Matthew Tree i s’obrirà amb la conferència inaugural de l’alemany Tom Werneck

Com a novetats destacades, aquesta edició compta amb dos nous espais: per una banda el Dau dels Autors, on una trentena d’autors convidaran a jugar les seves pròpies creacions amb els assistents, i el Daus de Rol, on per primera vegada s’introduirà aquest tipus de joc dins del festival. A més per commemorar el 25è aniversari d’un dels jocs més icònics del panorama actual, el Catan, s’ha instal·lat a la biblioteca Ignasi Iglésias-Can Fabra una exposició dedicada al Catan (Klaus Teuber, 1995), que es podrà visitar fins al 30 de novembre. 

Des del 2012, l’Ajuntament de Barcelona organitza aquest festival al voltant del joc, que enguany comptarà amb 190 taules de joc, a càrrec de 48 editorials8 clubs de joc històric, i 35 altres entitats de tot tipus. Des de taules per jugar fins a les destinades a prototips, campionats, sessions de creació i presentacions. Les activitats tindran lloc en una superfície de 7.000 m2 del recinte Fabra i Coats

ATENCIÓ MITJANS

Els mitjans interessats en cobrir presencialment la gala dels Premis Dau el divendres a les 19:30 hores, és imprescindible que s’inscriguin prèviament enviant un correu a premsaicub@bcn.cat abans del divendres dia 19 a les 12 hores. 

Contacte per a premsa durant el festival: 
Sònia González
gonzalez@wearecosmica.com
670 66 34 55

Dossier de premsa i material gràfic

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.