Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Barcelona signa un protocol de col·laboració amb l’Estat per a la capitalitat cultural i científica

Dimecres, 17 de novembre, a les 12 hores, al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona, (Plaça Sant Jaume, 1), tindrà lloc l’acte de signatura del protocol general de col·laboració per a la capitalitat cultural i científica de Barcelona. A l’acte hi participaran l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau; el ministre de Cultura i Esport, Miquel Iceta, i la ministra de Ciència i Innovació, Diana Morant.  

El protocol que se signarà té per objecte establir les bases de col·laboració del Ministeri de Cultura i Esport, el Ministeri de Ciència i Innovació i l’Ajuntament de Barcelona, per intensificar la relació sociocultural i científica de l’Estat amb la ciutat de Barcelona així com impulsar l’activitat cultural i científica de la ciutat. 

ATENCIÓ MITJANS
A l’inici de l’acte, al mateix Saló de Cent, tindrà lloc una fotografia de grup amb els responsables d’equipaments culturals i científics de la ciutat. 

L’acte es podrà seguir per streaming a través del següent enllaç 

Els mitjans que vulguin accedir al Saló de Cent ho hauran de fer per l’entrada de la Plaça Sant Miquel, 1.


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.