Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Acreditació festival Llum BCN 2021

Els proper dies 5, 6 i 7 de novembre, torna als carrers de Barcelona el Festival d’Arts Lumíniques Llum BCN. El festival presentarà obres de quinze artistes de trajectòries consolidades, tant nacionals com internacionals, i dels estudiants de setze escoles d’art, disseny, il·luminació i arquitectura de la ciutat 

ATENCIÓ MITJANS: 

El proper dijous, 4 de novembre, a partir de les 19 horestindrà lloc un assaig general de les instal·lacions obert als mitjans de comunicació on es podrà prendre imatges d’algunes d’aquestes i concertar entrevistes amb els artistes i comissaris per obtenir materials per a les prèvies informatives. L’accés no serà lliure i caldrà inscriure’s prèviament trucant a Paula Mateu: 637 39 36 67 o escrivint un mail a premsaicub@bcn.cat  

A partir del divendres 5 els mitjans de comunicació que vulguin accedir a les instal·lacions ho podran fer lliurement, prèvia acreditació escrivint un mail a premsaicub@bcn.cat. Els dies 5, 6 i 7 de novembre, de 19.00 a 19.30, es podran recollir els passis de premsa al taulell d’informació de l’edifici DHUB (Plaça de les Glòries Catalanes, 37). Per concertar entrevistes amb artistes o comissaris durant el festival és imprescindible contactar amb l’equip de premsa.  

El diumenge  7 de novembre, a les 12 hores, a l’ auditori de l’edifici DHUB, tindrà lloc el lliurament dels premis a les millors instal·lacions de les propostes participants de les Escoles.  

Equip de prensa festival Llum BCN:  

Paula Mateu: 637 39 36 67 
Guillem Talens: 662 62 73 50 
Belén Ginart: 678 47 92 29  


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.