Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Presentació de l’edició especial de tardor del Llum BCN 2021

El proper dimecres, 27 d’octubre, a les 12:30 hores, a l’Espai 4 del Palau de la Virreina (la Rambla, 99) tindrà lloc la roda de premsa de presentació de la 10a edició  del festival Llum BCN 2021. L’acte comptarà amb la presència del Delegat de Drets Culturals de l’Ajuntament de Barcelona, Daniel Granados; del comissariat del festival, Maria Güell, José Luis de Vicente i Oriol Pastor, i d’Eugènia Balcells, que enguany serà l’artista homenatjada pel festival per la seva trajectòria. 

Llum BCN és un gran laboratori del paisatge nocturn, que té com a protagonistes artistes de trajectòries consolidades tant en l’àmbit local com internacional. Del 5 al 7 de novembre, s’hi trobaran artistes provinents de diferents disciplines com ara l’art, el disseny d’il·luminació i d’entorns interactius, l’arquitectura, l’audiovisual expandit i les arts en viu.


ATENCIÓ MITJANS
La roda de premsa es podrà seguir presencialment i també en streaming a través del web de Barcelona Cultura.
Els periodistes que vulguin fer arribar alguna pregunta, ho podran fer a través de missatges de WhatsApp al número de telèfon 678 47 92 29. 
Caldrà que s’identifiquin amb nom i mitjà.


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.