Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
La Virreina inaugura una exposició sobre el nou museu Munch d’Oslo

El pròxim divendres 29 d’octubre, a les 11 hores, tindrà lloc a La Virreina Centre de la Imatge (La Rambla, 99) la roda de premsa de l’exposició Estudio Herreros. Arxius Lambda. El projecte del Museu Munch d’Oslo. Aquesta mostra presenta per primera vegada els tretze anys de treball des de la concepció del projecte fins a la construcció de l’edifici, inaugurat el passat 22 d’octubre de 2021. Es tracta d’una exposició que documenta quins són els processos que caracteritzen a una nova forma de fer arquitectura, pensar les institucions culturals i crear ciutat. 

La roda de premsa comptarà amb la intervenció dels arquitectes Juan Herreros i Jens Richter, la cap de programes públics del Museu Munch d’Oslo, Gerd Elise Mørland, i del comissari de la mostra i director de La Virreina Centre de la Imatge, Valentín Roma.

Més informació:
https://ajuntament.barcelona.cat/lavirreina/ca/exposicions/arxius-lambda-el-projecte-del-museu-munch-doslo/543

Confirmeu assistència a: Laia Carbonell lcarbonellf@bcn.cat 677441414 / 933161156

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.