Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Tot a punt per a la primera edició del 42, el nou Festival de Gèneres Fantàstics de Barcelona

El proper dimarts 26 d’octubre, a les 11 hores, tindrà lloc la roda de premsa de presentació de la primera edició del  42 (Festival de Gèneres Fantàstics de Barcelona). A l’acte hi intervindran el Delegat de Drets Culturals de l’Ajuntament de Barcelona, Daniel Granados, i el periodista i escriptor Ricard Ruiz Garzón, comissari del 42. La roda de premsa tindrà lloc a la Sala Polivalent 1 de Fabra i Coats: Fàbrica de Creació (C/ Sant Adrià, 20). També es podrà seguir també via streaming des de la web de Barcelona Cultura

La primera edició del festival 42 tindrà lloc del 3 al 7 de novembre a Fabra i Coats: Fàbrica de Creació. El nou festival suposa una aposta de l’Institut de Cultura de Barcelona per uns gèneres en plena efervescència tant en l’àmbit de la literatura com en l’audiovisual. Aquesta primera edició reunirà a Barcelona prop de 200 participants vinculats als mons fantàstics, i oferirà una setantena d’activitats. 

ATENCIÓ MITJANS: 
Per assistir a la roda de premsa cal confirmar assitència premsaicub@bcn.cat o a laurasantaflorentina@gmail.com 

Els periodistes que vulguin fer arribar les seves preguntes per whatsapp ho poden fer al 699 061 244. 


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.