Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Jordi Martí assisteix a la presentació de les programacions dels nous festivals de Sónar per aquesta tardor a Barcelona

El tinent d’alcaldia de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat, Jordi Martí, assistirà demà dijous, 21 d’octubre, a la roda de premsa de presentació de les programacions dels nous festivals de Sónar per aquesta tardor a Barcelona: Al and Music Festival (27 i 28 d’octubre), SónarCCCB 2021 (29 i 30 d’octubre) i OFFSónar by Night (29 i 30 d’octubre). La presentació tindrà lloc a les 12 hores a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm (Rosselló, 515). L’acte serà presentat per Enric Palau i Ricard Robles, codirectors de Sónar, i conduït per Antonia Folguera, comissària de Sónar + D. 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.