Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
‘Viu Montjuïc, el parc de la cultura’ arriba aquest cap de setmana amb més de 70 activitats per a tots els públics

Entre el dissabte i el diumenge, 16 i 17 d’octubre, el parc de Montjuïc acollirà més de 70 activitats com ara itineraris guiats, intervencions participatives, jocs de pistes, concerts i espectacles de dansa i teatre. Enguany serà la primera edició d’aquest esdeveniment, que tindrà lloc un cop l’any i que forma part del Pla d’Actuació del Parc Montjuïc 2019-2029, amb la finalitat de visibilitzar l’activitat cultural del Parc, i crec nous espais i usos compartits.  

‘Viu Montjuïc, el parc de la Cultura’ neix de la voluntat de coordinació dels 22 operadors que habiten Montjuïc i està coorganitzada, i finançada, pels mateixos equipaments, pel Districte de Sants-Montjuïc, l’Institut de Cultura de Barcelona i la Direcció de Turisme i Indústries Creatives, que a través de l’impost turístic, pretén impulsar iniciatives per millorar el lleure i gaudir d’un espai públic verd i cultural de qualitat dirigit especialment als veïns i veïnes de Barcelona. 

ATENCIÓ MITJANS

Dissabte, a les 12 hores, a la plaça Margarida Xirgu, el regidor del Districte de Sants-Montjuïc, Marc Serra, atendrà els mitjans de comunicació per parlar de la iniciativa.  

Contacte de premsa per Viu Montjuïc: Guillem Talens (662 627 350).

Dossier de premsa i material gràfic

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.