Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
El MUHBA presenta l’exposició ‘Alimentar Barcelona. Ciutat, proveïment i salut’, en el marc de la Setmana Ciutadana de l’Alimentació Sostenible

Aquest matí, ha tingut lloc la presentació de l’exposició temporal Alimentar Barcelona. Ciutat, proveïment i salut al Saló del Tinell (pl. del Rei, 1) del Museu d’Història de Barcelona (MUHBA). La presentació ha anat a càrrec de Joan Roca, director del MUHBA, Mònica Blasco, cap de programes del museu, i Mercè Renom, membre de l’equip de comissariat del projecte. Emmarcada en la Setmana Ciutadana de l’Alimentació Sostenible, organitzada per l’Ajuntament de Barcelona com a Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible 2021, la mostra s’inaugurarà el 15  d’octubre i romandrà oberta fins l’octubre de 2022.

Amb més de 300 peces i originals provinents de 27 prestadors, l’exposició parteix de les recerques sobre el proveïment de la ciutat i la salut dels seus habitants al llarg de la història, i culmina el projecte Alimentar Barcelona, iniciat pel MUHBA el 2013. 

Dossier de premsa i material gràfic

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.