Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
La setena edició del Pantalla Barcelona portarà als centres cívics 66 projeccions de 12 pel·lícules relacionades amb Barcelona

En aquesta edició, que tindrà lloc des del 19 d’octubre de 2021 fins al 23 de febrer de 2022,  també es renova la col·laboració amb l’Acadèmia del Cinema i amb el Cicle Gaudí

L’Institut de Cultura de Barcelona, a través de la Barcelona Film Commission, vol acostar el cinema a la ciutadania programant cinema a la tardor a diversos centres cívics de la ciutat dins del circuit Pantalla Barcelona .

Aquesta setena edició es duu a terme del 19 d’octubre de 2021 al 23 de febrer de 2022 a les pantalles dels centres cívics de Can Basté, Pati Llimona, Can Clariana Cultural, Casa Groga, Ateneu Fort Pienc, Zona Nord, Vil·la Florida, La Sedeta, Cotxeres de Sants, La Sagrera “La Barraca”, i Josep Maria Trias i Peitx, i l’Auditori Sant Martí. En aquesta edició de tardor, es renova la col·laboració amb l’Acadèmia del Cinema i amb el Cicle Gaudí.

En total, aquesta edició oferirà 66 projeccions de 12 pel·lícules de temes variats. Es podran veure Adú, de Salvador Calvo; La hija de un ladrón, de Belén Funes; Las niñas, de Pilar Palomero; My mexican Bretzel, de Núria Giménez Lorang; La dona il·legal, de Ramón Térmens; Una mujer fantàstica, de Sebastián Lelio; El cuarto reino. El reino de los plásticos, d’Adán Aliaga i Àlex Lora; Niños somos todos, de Sergi Cameron; Les Perseides, d’Alberto Dexeus i Ànnia Gabarró; L’escriptor d’un país sense llibreries, de Marc Serena; Sense sostre, de Pep Garrido i Xesc Cabot, i El hoyo, de Galder Gaztelu-Urrutia.

Tots els espais on es faran les projeccions compliran les mesures de prevenció, seguretat i limitació d’aforament que en cada moment determinin les autoritats sanitàries a causa de la covid-19. A fi de poder complir amb aquesta normativa d’aforament, és imprescindible reservar les entrades per assistir a les projeccions que son gratuïtes. Les entrades es podran reservar directament als espais web dels mateixos centres cívics on es faci la projecció.

Material gràfic


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.