Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
La Virreina inaugura tres exposicions dedicades a Guido Guidi, Adrià Julià i Joan Fontcuberta

El proper divendres, 15 d’octubre, a les 11 hores, tindrà lloc a La Virreina Centre de la Imatge (La Rambla, 99), la roda de premsa per presentar tres exposicions sobre els artistes Guido Guidi, Adrià Julià i Joan Fontcuberta. Participaran a la presentació  Marta Dahó, comissària de la mostra de Guido Guidi; els artistes Adrià Julià i Joan Fontcuberta, i el director de La Virreina Centre de la Imatge, Valentín Roma.

Da zero és la retrospectiva més àmplia dedicada fins avui al fotògraf Guido Guidi (Cesena, Itàlia, 1941), una figura clau en la renovació de les pràctiques fotogràfiques a partir dels anys seixanta, les obres del qual ocupen un lloc fonamental en la representació del paisatge contemporani, l’urbanisme i l’arquitectura des del camp visual, amb el comissariat de Marta Dahó.

Conquesta de l’inútil és la primera exposició retrospectiva d’Adrià Julià (Barcelona, ​​1974), en què es proposa un recorregut a través de diferents projectes realitzats des de 2006 fins avui.

A Ça a eté? Contra Barthes, Joan Fontcuberta (Barcelona, 1955) qüestiona el valor de la fotografia com a document a partir de fotografies de la revista mexicana Alerta.


Confirmeu assistència a: Laia Carbonell lcarbonellf@bcn.cat 677441414 / 933161156


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.