Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Montjuïc celebra un cap de setmana de cultura i natura amb la participació de 22 equipaments i més de 70 activitats per a tots els públics

 

El cap de setmana del 16 i 17 d’octubre, el parc de Montjuïc acull més de 70 activitats gratuïtes i de lliure accés, com ara itineraris guiats, intervencions participatives, jocs de pistes, concerts i espectacles de dansa i teatre, que requeriran reserva prèvia per accedir-hi.

Viu Montjuïc, el parc de la cultura és una celebració en la qual durant tot un cap de setmana els 22 equipaments que habiten Montjuïc, en col·laboració amb l’Ajuntament de Barcelona, oferiran activitats pròpies i en xarxa, mostrant-se conjuntament com un pulmó cultural de gran nivell.

 _LGF4681

Dossier de premsa Viu Montjuïc

Material gràfic

 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.