Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
La Capella presenta l’exposició ‘Otherly Seers’, d’Oscar Holloway

Dimarts 5 d’octubre, a les 10 hores, es presentarà al Centre d’Art La Capella (Hospital, 56) l’exhibició d’Oscar Holloway Otherly Seers, en el marc de la convocatòria Barcelona Producció 2021-2022. La roda de premsa comptarà amb l’artista; amb Luz Broto, acompanyant del projecte, i amb David Armengol, director artístic del centre.

Otherly Seers mostra diverses vies d’investigació centrades en les estructures de coneixement i representació de la visió, les emocions i l’alteritat d’animals no humans. Basant-se en quatre llibres, i servint-se de la hipèrbole, el joc, la repetició i l’absurd, la mostra fantasieja sobre com les constriccions i els límits de la percepció humana donen peu a l’especulació i la fabulació.

Oscar Holloway (Barcelona, 1989) és artista, comissari i investigador. És llicenciat en Belles Arts per la Universitat de Barcelona i ha estudiat un màster de comissariat a la Central Saint Martins (Londres). Viu i treballa a Malla. Els seus projectes i les seves recerques basats en la imatge i el seu interès per la construcció de la història natural i la representació d’animals no humans han estat explorats prèviament en exposicions individuals com ara GEN 37:29 (Museu de Tortosa, 2020, part del projecte Obres els dipòsits, a cura de Frederic Montornés i produït per Transversal), Cows Twombly (Ana Mas Projects, 2020; Casino de Vic, 2019), Captures: the shooting of the future (Arts Visuals Can Felipa, Barcelona, 2019), Por que os peixes saltam acima da superfície da água (Museu Geológico, Lisboa, 2017) i Diorames (galeria Divus, Londres, 2014).

ATENCIÓ MITJANS:

Confirmeu assistència a: Laia Carbonell

 lcarbonellf@bcn.cat 677441414 / 933161156


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.