Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Presentació de la programació de ‘Viu Montjuïc, el parc de la cultura’

Divendres, 1 d’octubre, a les 10 hores, al Teatre Lliure (Plaça de Margarida Xirgu, 1), tindrà lloc la presentació de la programació completa de Viu Montjuïc, el parc de la cultura, que tindrà lloc el cap de setmana del 16 i 17 d’octubre.

La presentació anirà a càrrec de Jordi Martí, tinent d’alcaldia de l’Àrea de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat; Marc Serra, regidor del Districte de Sants-Montjuïc; Juan Carlos Martel, director del Teatre Lliure i Violeta Sugranyes, cap de projectes del Teatre Lliure.

Viu Montjuïc. El Parc de la Cultura, serà una celebració on, durant tot un cap de setmana, els equipaments que habiten Montjuïc oferiran activitats pròpies i en xarxa, mostrant-se conjuntament com un pulmó cultural. La iniciativa forma part del Pla d’Actuació del Parc Montjuïc 2019-2029, un pla municipal que busca visibilitzar l’activitat cultural del Parc, i pretén crear nous espais, usos compartits, i establir sinergies entre els equipaments, amb la voluntat de recuperar l’esperit de l’Exposició Universal del 1929.

Institucions promotores: Anella Olímpica – BSM, CaixaForum, Casa de la Premsa, Castell de Montjuïc, Cementiris de Barcelona, El Graner, Espai Bombers, Fundació Barcelona Olímpica, Fundació Joan Miró, Fundació Mies van der Rohe, Institut Botànic, Institut del Teatre, Jardí Botànic, Jardí Botànic Històric, Mercat de les Flors, Museu d’Arqueologia de Catalunya, Museu Etnològic i de Cultures del Món, Museu Nacional d’Art de Catalunya, MUHBA Refugi 307, Poble Espanyol, Teatre Lliure i Teatro de los Sentidos.

Amb la coorganització de: Districte de Sants-Montjuïc, Institut de Cultura de Barcelona i Direcció de Turisme i Indústries Creatives.

ATENCIÓ MITJANS:
Un cop acabat l’acte, es farà una foto de família a la plaça Margarida Xirgu amb representants dels equipaments i entitats participants.

La roda de premsa es podrà seguir presencialment i també en streaming a través del web de premsa de l’Ajuntament:

https://ajuntament.barcelona.cat/premsa/category/retransmissio-en-directe/

Els periodistes que vulguin fer alguna pregunta, ho podran fer a través de missatges de WhatsApp al número de telèfon 662 627 350. Caldrà que s’identifiquin amb nom i mitjà.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.