Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
El Born CCM i l’Institut Italià de Cultura presenten l’exposició ‘El centenari. Fellini al món’

El proper dijous, 30 de setembre, a les 10:30 hores, a El Born CCM (pl. Comercial, 12) tindrà lloc la presentació de l’exposició El centenari. Fellini al món, que ret homenatge al director de cinema en el centenari del seu naixement. L’exposició mostra  el vessant més íntim del cineasta i la seva faceta de dibuixant.

La presentació anirà a càrrec del director de l’Institut Italià de Cultura a Barcelona, Lucio Izzo, d’un dels comissaris de la mostra, Alessandro Nicosia i del director de Memòria, Història i Patrimoni de l’ICUB , Carles Vicente.  

Comissariada per Vicenzo Mollica, Alessandro Nicosia i Francesca Fabbri Fellini, aquesta mostra itinerant s’ha pogut veure abans a Moscou, Sao Paulo, Vílnius, Tirana, Ljubljana, Sant Petersburg, Buenos Aires i Kíev.

L’exposició es podrà visitar a El Born CCM de l’ 1 d’octubre fins al 9 de gener de 2022 amb accés lliure; s’hi poden veure més de 80 fotografies dels rodatges i de la vida privada del cineasta, cartells originals, cartelleres, guions, contractes, cartes, atrezzo i vestuari de les seves pel·lícules. També descobreix la faceta de dibuixant de Fellini, amb més de 50 dibuixos.

ATENCIÓ MITJANS:  
Cal confirmar l’assistència a comunicacioelbornccm@bcn.cat 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.