Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Daniel Granados assisteix a les presentacions de les edicions 2021 del festival Mixtur i LEM de música experimental

El delegat de Drets Culturals de l’Ajuntament de Barcelona, Daniel Granados, assistirà demà dimarts, 28 de setembre, a les presentacions de les edicions 2021 dels festivals Mixtur i LEM de música experimental.

A les 10 hores tindrà lloc a la sala d’actes de l’Arts Santa Mònica la roda de premsa per donar a conèixer la programació del festival Mixtur de nova creació sonora de Barcelona, que aquest any celebra la seva desena edició. El festival tindrà lloc del 30 de setembre al 10 d’octubre a Fabra i Coats i d’altres espais de la ciutat.

A les 12 hores,  al Centre Artesà Tradicionàrius – CAT es presentarà la programació del 26è Encontre Internacional de Músiques Experimentals de Gràcia-Barcelona LEM 2021. El festival se celebrarà entre l’1 i el 30 d’octubre a sis espais de Barcelona.


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.