Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Barcelona culminarà les festes de la Mercè amb un piromusical descentralitzat

Un Piromusical descentralitzat clourà demà, diumenge 26 de setembre, la programació de les festes de La Mercè 2021. Per segon any consecutiu, hi haurà quatre punts de llançament repartits per la ciutat, i es podrà seguir des del carrer i els terrats. L’espectacle, que omplirà el cel de Barcelona de llum i colors, s’iniciarà a les 22 hores, tindrà una durada aproximada de 20 minuts i serà retransmès a través d’un programa especial per TV3.

La banda sonora del Piromusical de La Mercè 2021 ha estat escollida per Jordi Bonet, dissenyador de so i de bandes sonores per a espectacles, i pel director artístic de Mercè Música, Jordi Turtós. En aquesta edició commemorativa de La Mercè, que celebra el 150è aniversari des que l’Ajuntament és el responsable de la seva organització, les cançons triades evoquen la Barcelona popular de l’últim segle i mig. També inclou referències al centenari del primer concert de l’Orquestra Pau Casals al Palau de la Música Catalana l’any 2020, del 250è aniversari del naixement de Ludwig van Beethoven i diferents temes en homenatge a l’Havana, la ciutat convidada d’enguany.

ATENCIÓ MITJANS

Els mitjans que vulguin fer cobertura gràfica del Piromusical o necessitin senyal institucional, poden posar-se en contacte amb el departament de Premsa de l’ICUB:

Guillem Talens gtalensm@bcn.cat 662 627 350
Belén Ginart fginart@bcn.cat 678 47 92 29

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.